Hoe is het om bij Fintegriteit te werken?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons team van boekhouders te versterken. Waarom je absoluut voor een job bij Fintegriteit moet kiezen? We vroegen het aan medewerkers Anje en Kyle, en zaakvoerders Richard en Marleen. Wie weet zijn zij binnenkort jouw toekomstige collega’s!

De charme van een klein kantoor

Anje, medewerker boekhouding: “Ik werkte hiervoor in een groot kantoor met veel medewerkers. Gezellig, maar heel druk. Hier is het veel kleiner, maar daardoor ook rustiger en familialer. Marleen maakt bijvoorbeeld soep voor ons, en we gaan regelmatig tijdens de middagpauze even wandelen. Het fijnste aan de job is dat ik hier op mijn gemak kan werken en ik nauw kan samenwerken met het team. Dat vind je nog op weinig plekken.”

Gevarieerd werk

Kyle, medewerker boekhouding & fiscaliteit : “Daar ben ik het helemaal mee eens. Toen ik hier kwam solliciteren twee jaar geleden voelde ik me meteen goed omdat de sfeer hier heel los is. Wat me ook opviel was de korte lijn naar de zaakvoerders, je kan direct met hen communiceren en feedback krijgen. Ook is het werk heel gevarieerd omdat we hier in alle dossiers werken, van de kleinste bijberoeper tot de grote vennootschappen. Zo weet je van alle domeinen iets. Ik hoor van oud-studenten die op andere kantoren werken dat ze maar een paar dossiers mogen beheren en er weinig contact is met de leidinggevenden. Dus ik zit hier goed, want ik wil veel bijleren.”

Menselijk & hartelijk

Anje: “Ik heb Marleen leren kennen via een gezamenlijke hobby, de harmonie. Dat zegt eigenlijk al veel, want naast drukke ondernemers zijn Richard en Marleen ook sociaal erg geëngageerd in heel wat lokale verenigingen. En dat trekken ze ook door in de zaak naar hun medewerkers. Ze houden bijvoorbeeld rekening met onze persoonlijke ambities, in hoeverre dat mogelijk is natuurlijk, want tijdens drukke periodes kan je uiteraard geen verlof nemen. Dat is helemaal ok, omdat we verder veel vrijheid krijgen.”

Kyle: “Inderdaad, ik heb nooit het gevoel dat het hier enkel om hard werken gaat. Er is bijvoorbeeld nooit druk om langer te werken. Integendeel, soms ben ik nog om half zes met iets bezig en wil ik het afmaken en dan zeggen ze ‘Het is tijd om naar huis te gaan’! (lacht). Ik ga nooit moe naar huis en heb dus nog genoeg tijd voor mijn hobby’s, vooral sporten.”

Fintegriteit boekhouder

Groeimogelijkheden

Kyle: “Als je dat wil, zijn er ook kansen om te groeien in je job. Ik ga binnenkort studeren voor de titel accountant, en Marleen en Richard zijn mijn grootste supporters. Ik kijk ernaar uit om op termijn onze klanten nog beter te kunnen helpen. Dat hoort erbij, blijven leren, iedere dag. Ik zie Richard dan ook als een mentor. Ik leer van hem en hij soms ook van mij (lacht). Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Fintegriteit het meeste kan bijleren, ik denk niet dat ik op een ander kantoor meer kansen zou krijgen.”

Liefde voor cijfers

Richard, zaakvoerder: “Wat je ziet bij Anje en Kyle is dat ze van orde en structuur in hun werk houden, en natuurlijk een liefde voor cijfers hebben. Vaak al hun leven lang, zoals dat bij mij ook was. Dat is de gemene deler tussen iedereen die hier werkt en wil komen werken. Als die basis er is, kunnen we samen verder groeien om nog meer kennis te verwerven over hoe je die cijfers kan interpreteren, zodat we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen adviseren. We werken samen als een team. Daarom zeggen we ook altijd: we hebben geen personeel, wel medewerkers.”

Gunfactor

Marleen, zaakvoerder: “Wij doen niet zomaar wat onze klant vraagt, wij doen wat voor hem of haar het beste is. Om dat te bereiken kennen we onze klant graag, ook wie er achter de cijfers zit. En hetzelfde geldt eigenlijk voor onze medewerkers. We kennen onze mensen graag en willen rekening houden met wat voor hen belangrijk is. We willen dat ze tevreden en op hun gemak zijn, dat ze zich ondersteund voelen in een veilige omgeving. We zijn flexibel, staan open, geven mogelijkheden en vrijheid en ondersteunen waar het kan. In ruil voor wat we van hen dagelijks vragen, gunnen we hen ook graag wat voor hen belangrijk is. We zijn heel graag menselijk en hartelijk.”

Vacature boekhoudkundig medewerker

Ben jij de boekhouder die we zoeken? Overtuigd dat je perfect bij ons past? Stuur je cv en motivatiebrief naar marleen@fintegriteit.be. Ben je getriggerd door wat je gelezen hebt? Maar heb je misschien nog wat vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Marleen voor een kennismakingsgesprek via marleen@fintegriteit.be.

Klik hier voor alle informatie over de vacature Boekhoudkundig Medewerker.